Info
for artist

Fredag d. 28 august 2020 vil den første Carpark Experiments blive afholdt i URBAN 13’s kulturhus ’Garagen’ på Frederiksberg.
Dette event vil ikke kun byde på fantastiske musikoplevelser, men også en spændende og anderledes kulturel og kulinarisk oplevelse. Det bliver en aften, som vil omfavne alt fra det det sansende, til det sociale og eksperimenterende.
Grundet Covid-19 restriktionerne, er begrænsningen sat på 50 billetter. Dette betyder, at det kun er disse få heldige gæster, som får lov til at opleve en magisk og intim aften, med unikke og specielle live performances af de to spændende og upcoming bands aomame og LALUNE. Når musikken ikke spiller, vil gæsterne blive budt på en storslået 4-retters menu leveret af restauranten Fovl, samt en sublim ølsmagningsoplevelse leveret af Brooklyn Brewery DK. 
Der vil også blive rig mulighed for at få grint, og reflekteret over hverdagen under pandemien, når veninderne Olivia og Theresa byder gæsterne på en live udgave af deres humoristiske podcast ’Ingen Kvaler Vi Taler’.
Aftenen bliver sluttet af med en afterparty og surprise DJ-act.
Ideen om Carpark Experiments er blevet til, da holdet bag Carpark Festival ønskede at tage Covid-19 begrænsningerne og vende dem til noget positivt. Præmisserne har først og fremmest været at støtte kulturen og musiklivet, der har lidt, og fortsat gør, under denne krise. Derudover har begrænsningerne fungeret som en udfordring, og en mulighed for at prøve nye ting af og eksperimentere med anderledes og nye kultur- og koncertoplevelser. Noget holdet længe har længtes efter, men ikke har fundet det rette koncept for. Før nu. Hermed giver Carpark Experiments Vol. 1 alle dem, som også savner at opleve sommerens festivaler noget positivt at tage med sig fra sommeren 2020 – Et minde om en aften, hvor den personlige oplevelse er i fokus.

Are you interested?
Write us a message here