Carpark Experiments

Kuløren på den grå beton

Carpark Experiments er navnet på en række events, som vil give publikum en anderledes oplevelse, end hvad man kender fra Carpark Festival. Carpark Experiments blev stablet på benene i sommeren 2020 som resultatet af et hold initiativrige Ildsjæle, der ikke ønskede at gå i stå grundet Covid-19, men tværtimod tog det som en udfordring og mulighed for at skabe noget nyt.
Ideen blev udsprunget fra de passionerede frivillige, da der er en enorm trang til at bidrage til den danske kulturscene. Derfor gik alle i tænkeboksen og kom frem til, at vende begrænsningerne til det positive og dermed skabe events hvor den personlige oplevelse er i fokus.

Ideen er, at med Experiments skaber vi et rum og muligheden for at prøve noget nyt, det er en form for legerum, hvor vi kan prøve nye ting af. Det skal være events, som ikke byder på de oplagte valg, men som prøver de skæve ting af og derfor kan byde på nogle anderledes, personlige og magiske og oplevelser.

Volume 1

28. august 2020

 
 
 

Fredag d. 28. august 2020, løber den første Carpark Experiments (Vol. 1) af stablen i URBAN 13’s kulturhus ”Garagen” på Frederiksberg. Dette særegent event vil byde de få heldige gæster på en magisk og intimt aften, med unikke og specielle live performances af de to spændende upcoming bands aomame og LALUNE. Når musikken ikke spiller, vil gæsterne blive budt på en storslået 4-retters menu leveret af restauranten Fovl, samt sublimt ølsmagning oplevelse leveret af Brooklyn Brewery DK. Der bliver også tid til at grine, og reflektere over hverdagen under pandemien, når veninderne Olivia og Theresa byder gæsterne på en live udgave af deres humoristiske podcast “Ingen Kvaler Vi Taler”. Aftenen lukkes af med en afterparty og surprise DJ-act.

Volume 2

oktober 2020

Kuløren
på den
grå beton