Skal du stå bag baren til carparks 10 års jubilæum?

 Ansøg om at være frivillig her

Skal du være en del af Carpark-familien til jubilæumsfejringen i år? Vi er ingenting uden frivillige ildsjæle, og lige nu søger vi DIG, der vil være en del af Københavns skønneste festival. Så hvis du har lyst til at give én hånd med på en 5-timers vagt, i løbet af festivalens afvikling d. 26-27 juli, kan du tilmelde dig nu.

Du kommer til at lange fadøl over disken sammen med andre skønne frivillige, så højt humør og skøn festivalstemning kommer vi i hvert fald ikke til at gå ned på! 

Som frivillig på Carpark Festival bliver du enten den 26. eller 27. juli en del af vores fantastiske ildsjælegruppe, som siden november har arbejdet på at stable Carpark Festival 2024 på benene. 

Nu er vi nået til afviklingen, og der har vi brug for jer! I år er det ekstra hyggeligt, for vi mangler hænder bag baren, og du kommer derfor til at være lige dér, hvor det hele sker: musikken, stemningen og møderne mellem nye mennesker. 

Helt konkret tilbyder vi fri adgang til hele festivalen, muligheden for at være på vagt med en ven, madbillet, goodiebag og invitation ind i et fællesskab og netværk af frivillige hjerter, der banker for festival. Kan du se dig selv i dette, er det bare med at få tilmeldt dig!

Du skal som bartender sørge for at fylde benzin på de tørstige festivals-gæster. Som person skal du være opsøgende og besidde et kæmpe smil, samt kunne yde en god service. Erfaring er ikke et krav, da udvalget er bestående af lækre, men simple drinks-on-tap og fadøl.

Bemærk: Det er et generelt krav, at du er 18+ for at være frivillig på Carpark Festival.

frivillige i bar

Vi tilbyder

  • En hyggelig barvagt under festivalen på ca. 5 timer

  • Billet til begge festivaldage

  • Mad- og drinksbilletter til før eller efter din vagt

  • Et hyggeligt fællesskab med andre ildsjæle fra kulturmiljøet

Ansøg om at være frivillig her

kuløren
på den
grå beton