Skal du spille på carpark festival i 2022?

Traditionen tro har vi fra 1. til 31. januar 2022 åbent for ansøgninger fra spirende artister, der gerne vil spille musik på en af Carpark Festivals to scener og dermed bidrage til at sætte kuløren på den grå beton.

2021 må siges at have været en blandet landhandel for musiklivet med langvarig nedlukning, langsommelig genåbning, ekstase over igen at opleve fantastiske koncerter for så at opleve nedlukning igen op til årsskiftet. Vi krydser alt, der krydses kan, for, at 2022 bliver året, hvor musikken får frit spil, og vi glæder os til at afholde festival til sommer. Vi vil atter hylde dansk vækstlagsmusik og -kunst gennem oplevelser og aktiviteter for flere tusind besøgende hen over to dage. 

For at lykkes med dét mangler vi jo bare dig!

Du sidder måske med en hel bunke lockdown-produktioner, der bare venter på at blive bragt til live? Eller er det i 2021, du har fundet nyt mod, arbejdet med din sceneskræk, og nu er klar til at stå frem i verden? Om det er det ene, det andet eller noget tredje, ser vi frem til at høre fra dig! Det kan også være, at du kender en, der skal have et skub i den rigtige retning? Så er det altså nu, de skal have et prik på skulderen.

Brimheim
  • Ansøgningsperioden er 1. januar – 31. januar 2022.

  • I ansøgningen skal du blandt andet uploade 2-3 af dine sange samt relevant information.

  • I bedømmelsen og udvælgelsen lægger Carpark Festival først og fremmest vægt på potentiale, kvalitet og originalitet.

  • Alle bookede artister forventes at levere originalt, selvkomponeret materiale til en koncert af 30 minutters varighed. 

Med alle de informationer på plads, er du klar til at søge, og det gør du her.

Godt nytår fra hele holdet hos Carpark Festival!

 

kuløren
på den
grå beton