Carpark festival 2021 søger frivillige

06. juni 2021

Vil du være en del af Carpark-Familien? En festival er ingenting uden frivillige ildsjæle – Lige nu søger vi DIG, der vil være en del af Københavns skønneste festival.

Tilmeld dig her: http://app.festivall.dk/application/EkhpNkbKNUiJjkkbRwThGQ/ 

Hvem?

Vi søger dig med det store smil! Du har lyst til at tage 1-2 vagter på 5-6 timer. Du er over 18 år, mødestabil og til at komme i kontakt med. 

Hvornår?

Du kan se frem til, at være med til al det sjove – Vi har nemlig brug for dig på festivaldagene: fredag d. 30 – lørdag d. 31 juli 2021. Vi er også på udkig efter hjælpsomme hænder i dagene optil og efter festivalen. 

Hvorfor?

Du skal være frivillig på Carpark Festival 2021 fordi du gerne vil have sjove dage fyldt med en masse fed, upcoming musik og betagende kunst. Du vil gerne være i godt selskab – enten med dine bedste venner eller med nye bekendtskaber. 

Måske interesserer du dig for musik, kunst og festival og vil gerne få et indblik i/tage del af, at arrangere og afvikle en festival. Du bliver en del af fællesskab og får muligheden for at netværke med andre ildsjæle i eventbranchen. 

Du får en goodiebag, mad- og drinks billetter og selvfølgelig armbånd til Carpark Festival 2021

Vi søger frivillige til: 

OPBYGNING/NEDRIVNING

Vil du gerne have fri under festivalen, så er dette muligvis noget for dig?
Som klargøringsmand/kvinde er det dit job af klargøre bilen aka. festivalen til start. Dette indebærer opsætning og opbygning af festivalens forskellige elementer såsom hegn, toiletterne, barer, boder, dekorationer m.m. Efter festivalen skal alt selvfølgelig også pilles ned igen, og her er det også dit job at hjælpe med nedtagningen af de forskellige elementer.

 

PUBLIKUMSHÅNDTERING 

Som publikumshåndtering på Carpark, skal du sørge for at alle kommer sikkert ind og ud af festivalpladsen. Det er en nødvendighed at sikkerheden er i top, så på skift skal I sidde i solen og holde vagt ved diverse sikkerheds poster. 

Carpark Festival kræver i år armbånd for at kunne deltage, og jeres job består derfor af at tjekke gæsternes armbånd med et smil i indgangen, og hjælpe dem med eventuelle spørgsmål. I kommer til at sidde ved indgangene i hold af 2 frivillige. 

RUNDERENDE VAGTER 

Din rolle som runderende vagt består i at rundere pladsen og skabe god stemning blandt gæsterne. Vi er desværre ikke helt færdige med Covid-19 endnu, og du skal som ordensmagt derfor også hjælpe til at sørge for at vores gæster overholder gældende forsamlings regler og sprite af løbende. 

Sidst men ikke mindst skal du som ordensmagt udover at uddelegere god karma, også lige sørge for at bordene ser præsentabelt ud og skraldespandene er tømte. 

I kommer som team til at skiftes mellem alle opgaverne, og går i selvvalgte hold af to-og-to, så der er masser af tid til at nyde musikken og sprede masser af godt humør der hvor I nu end befinder jer på pladsen! 

 

BAR

Du skal som bartender sørge for at fylde benzin på de tørstige festivals-gæster. Som person skal du være opsøgende og besidde et kæmpe smil, samt kunne yde en god service. Erfaring er ikke et krav, da udvalget er bestående af lækre, men simple drinks-on-tap og fadøl.

 

Vi håber at du har lyst til at være med til Carpark Festival 2021! Hvis du er interesseret kan du tilmelde dig her: http://app.festivall.dk/application/EkhpNkbKNUiJjkkbRwThGQ/ 

 

Vi modtager ansøgninger løbende og rekrutteringsprocessen er i gang. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kuløren på den grå beton