Billetter til Carpark Festival 2021

28. maj 2021

Inden længe åbner billetsalget for Carpark Festival 2021, hvor du får muligheden for at støtte nutidens, samt fremtidens kulturliv.

Carpark Festival er i mange år løbet af stablen, takket være en lang række af gode samarbejdspartnere. COVID-19 har ikke svækket vores lyst til at planlægge en festival. Vores ambition om at være Hovedstadens bedste platform for vækstlaget og levere en bedre kulturoplevelse år for år er tværtimod kun blevet forstærket.

Vi ved også, at behovet derude, for både publikum og kunstnere, er stort. Vi har et ansvar for at give vækstlaget den stemme, de fortjener, og efter mange måneders lockdown, social distancering og underskud på oplevelser synes vi, at I fortjener en fremragende festival. Selv med restriktioner.

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at de nuværende coronarestriktioner, gør det svært at levere en festival, der som minimum har samme niveau og kvalitet som de forgangne år.

Derfor sætter vi billetterne til Carpark Festival 2021 til salg, fra torsdag d. 3/6 kl. 18.00.

Carpark Festival vil fortsat være en non-profit festival, hvilket betyder at de penge, som du betaler, udelukkende vil gå til kulturelle oplevelser og initiativer. Derudover benytter vi denne mulighed, for at gøre noget ekstraordinært for kulturen i vores lokalmiljø.

Sammen støtter vi kulturen og de gode initiativer

Når du køber din billet til Carpark Festival 2021, kommer du til at få chancen for at tilføje 25 kr. til din billets pris, som vil gå ubeskåret til Goldschmidts Musikakademi.

Goldschmidts Musikakademi er en privat musikskole på Nørrebro og i Nordvest, som tilbyder gratis sang- og musikundervisning for børn og unge. De har særligt fokus på dem, der af økonomiske eller sociale årsager ikke har adgang til anden musik-undervisning.

 

“Vores grundtanke er, at ALLE børn skal have mulighed for at mødes i musikken, uanset deres sociale og kulturelle baggrund. Når man går på GMA, får man nye venner i et musikalsk samlingssted for trivsel og tryghed. For mange børn – særligt dem, der har det svært – har GMA gjort en afgørende forskel i deres liv. Donationerne fra festivalens publikum vil være en stor hjælp, og vi takker mange gange på forhånd.”, Henrik Goldschmidt, Rektor for Goldschmidts Musikakademi.

 

Vi håber, at så mange af festivalens gæster som muligt, benytter denne chance for at støtte den nuværende, samt fremtidige kulturliv i vores gader. Og hvem ved, måske kan vi om nogle år opleve nogle af Goldschmidts musikelever på en af Carparks scener. Vi glæder os til at se jer! 

Kuløren på den grå beton