Når vi igen samles under buen…

13. maj 2021

… vil Carpark Festival være en anelse anderledes end de forgangne år.

Sikkert at besøge

Festivalpladsen vil i år være en anelse anderledes end tidligere år, da Carpark Festival 2021 skal opleves i trygge rammer. Det er vigtigt at alle føler sig sikre, både gæster, musikere, kunstnere og alle de frivillige der arbejder på festivalen.

For første gang vil festivalpladsen være lukket, så vi kan sikre at eksisterende restriktioner kan blive overholdt. Helt lavpraktisk betyder det at hele området vil være hegnet ind. 

Der vil være billetkontrol og fremvisning af coronapas ved indgangen. Vi har et skærpet fokus på hygiejne og rengøring og vi vil tage alle midler i brug, der er essentielle for en sikker og tryg oplevelse.

Som det ser ud lige nu, vil vi opleve musikken siddende. Det er efterhånden blevet kutymen til koncerter og har jo vist sig at være en super hyggelig og intim koncertoplevelse!

Dog, hvis der er noget vi har lært det sidste år så er det, at restriktionerne hurtigt kan ændre sig. Men frygt ej, vi har fingeren på pulsen hvad angår nyeste tiltag og følger med i pressemøderne, som var det nye afsnit af Game of Thrones.

Kort sagt, så vil Carpark Festival 2021 forløbe under kontrolerede forhold, der overholder regeringens restriktioner og Sundhedsstyrelsens anbefalinger for arrangementer i juli.

En kunstnerisk festivalplads

Det er ikke kun på et praktisk plan at festivalpladsen bliver anderledes. Den vil i år være beriget med en masse kunst.

Tidligere i år offentliggjorde vi, at Carpark Festival har fået en kunstnerisk profil og er nu en festival for både vækstlagskunstnere og -musikere. 

Derfor vil festivalpladsen bære præg af kreative artister og deres værker, der repræsenterer forskellige udtryk af den kunstneriske verden.

Sæt kryds i kalenderen d. 30.-31. juli! Vi lover at du vil ikke fortryde at besøge Carpark Festival 2021.

 

Kuløren
på den
grå beton